Seuran ja joukkueen toimihenkilöille

Koulutusten kuvaus - Seurat ja seuratoimijat

3-alueen info + kilpailukokous

Päivän aikana käydään läpi juniorijoukkuiden kilpailu- ja leirijärjestelmät sekä keskustellaan kilpailusäännöistä. Lisäksi infotaan uudesta toimintamallista. Tämä päivä on siis ehdottoman suositeltava kaikille joukkueenjohtajille ja jokaisesta seurasta pitää vähintään olla junioritoiminnasta vastaava henkiö paikalla. 

 

Joukkueenjohtajakoulutus

Uusille ja vanhoille joukkueenjohtajille suunnattu koulutus, jossa käydään läpi toimenkuvan ydinkohdat ja saadaan työkaluja arjen pyörittämiseen. Koulutuksen hinta on 30€/henkilö. 

 

Väärät pois - koulutus

Tämä koulutus on suunnattu itseään kehittäville seuroille. Koulutuksessa käydään läpi mm. seuran taloushallintoa, hyvää johtamistapaa, erilaisia rahoitusmalleja, markkinointitapoja sekä toimivia pesiskäytänteitä pesiskouluista harrastepesikseen ja akatemioista huippupolkuun. 

 

Ajolähtö

Koulutus on suunnattu valtakunnallisesti Superpesis ja Ykköpesis seuroille. Koulutuksen tavoitteena on tukea mahdollisimman monipuolisesti seurojen kestävää toimintaa ja laatia paikallisesti ja alueellisesti toimivia pesäpallon edistämisstrategioita.