Ajankohtaista

Samana viikonloppuna ravataan Tampereen Teivossa Kuninkuusravit joten kannattaa olla ajoissa majoituksen kanssa!
Länsirannikon rakkaat kilpakumppanit Rauman Lukko ja Porin Ässät kohtaavat tällä kaudella seitsemän kertaa jääkiekkokaukalossa. Alakynteen jäävä osapuoli saa kuitenkin nopean revanssimahdollisuuden, kun joukkueet ovat vastakkain pesäpallo-ottelussa Porissa 28. toukokuuta.
Visio – mielikuva tavoiteltavasta tulevaisuuden tilasta ja missio – tie visioon lähtökohdat ja menneisyys huomioiden – olivat keskiössä, kun pesäpallon maakuntaorganisaatiot kohtasivat Sastamalan Ellivuoressa. Erilaiset toimintatavat ja lajikulttuurit nivottiin yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi, josta kaikki saivat eväitä omien toimintojensa kehittämiseen.
Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu (LiikU) ry on palkinnut ansioituneita toimijoita kaikkien aikojen ensimmäisessä urheilugaalassaan.
Kokemäen Kova-Väki järjestää perinteisen kevätturnauksen D-F-tytöille ja E-pojille lauantaina 7. toukokuuta.
Pienten alkukankeuksien jälkeen lansisuomenpesis.fi-päätteiset sähköpostit on nyt saatu toimimaan.
Hämeen Pesäpallo ry ja Satakunnan Pesäpallo ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen joka vahvistaa maakuntaorganisaatioiden jo ennestään vahvaa yhteistyötä. Jatkossa sekä kilpailulliset että harrastepesis-toiminnot toteutetaan Länsi-Suomen Pesis nimen alla.
RSS ATOM