Ajankohtaista

Joukkue joka ei pääse koko talven aikana harjoittelemaan tallissa kuin muutaman kerran osaa arvostaa niitä harvoja mahdollisuuksia treenata pelaamista pitkän pimeän talven aikana
Satakunnan Pesäpallo järjestää Porin Karhuhallissa pe 25.2. ja la 26.2. C-ikäisten turnauksen. Molempina päivinä on mahdollista käydä myös Petri Kaijansinkon pelinjohtaja-koulutus
Kuninkuusravien sijoittuessa perinteiseen harrastepesiksen SM-kisaviikonloppuun, olemme päättäneet siirtää SM-kisat viikolla eteenpäin.
Ajankohta on lauantai 9. päivä huhtikuuta 2011 klo 10-15 (sis. tunnin ruokatauon) ja paikkana on Parkanon Urheilutalo (os. Niementie 10, 39700 Parkano).
C- ikäisten tyttöjen- ja poikien aluejoukkueturnaus järjestetään sunnuntaina 14.8 Tampereella ja siihen osallistuvat neljän maakunnan ikäluokan parhaimmistosta koottavat joukkueet.
Naisten Superpesis joukkueet ottavat toisistaan mittaa lauantaina 19.2. pelattavassa SM-halliturnauksessa.
Ruoveden Pirkat järjestää F- ja G-ikäisille tytöille ja pojille pesisturnauksen Ruovedellä lauantaina 14.5.2011.
Muistatko elävästi, kuinka kouluaikoina pidit pesäpallosta? Tai oletko kenties jättänyt rakkaan harrastuksesi elämäsi varrella ja mielesi on tehnyt mailan varteen vielä aikuisiälläkin? Työpaikkaliikkujat, ystäväporukat ja muut ryhmät, nyt teillä on mahdollisuus lähteä mukaan iloiseen pesäpallotoimintaan.
Satakunnan Pesäpallo ry hakee palvelukseensa osa-aikaista assistenttia.
Kesä lähestyy kovaa vauhtia, joten käy katsomassa koulupesis aikataulu täältä
RSS ATOM