Ajankohtaista

Perinteinen aluemestaruusottelu KaMan ja Ulvilan välillä pelattiin aurinkoisessa Kankaanpäässä perjantaina.
HäPen alueella tapahtuu naispesäpallossa. Tavoitteena Superpesis. Alla erään valmentajan kertomus siitä mistä lähdettiin, missä ollaan ja mihin on matka.
Alakoulut, yläkoulut ja lukiot olivat edustettuna kun opettajat ympäri Satakuntaa kokoontuivat Huittisiin pesistä oppimaan
Tällä hetkellä netistä löytyvät ohjelmat eivät ole vielä sitovia!
Satakunnan Pesäpallo ry järjestää E-tyttöjen Hitterin SM-kisat 17.-18.9.2011. Hämeen Pesäpallo puolestaan huolehtii B-tyttöjen SM-kisoista 24.-25.9.2011
Pesiskoulu on lapselle helpoin ja luonnollisin tie mukaan seuratoimintaan. Länsi-Suomen Pesiksen alueorganisaatiot haluavat tukea seurojaan tämän tärkeän toiminnon järjestämisessä.
Kesällä 2012 Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Hämeen yhteinen alueleiri pelataan Satakunnassa.
Oheisesta linkistä pääset kuuntelemaan mitä siitäsitten seurasi...
Kesä tulla möllöttää ja on aika suunnitella aluesarja valmiiksi kesän koetuksia varten
Hämeen Pesäpallon avaustapahtuma "Superlauantai" pelataan taas 23.4. Hämeenkyrössä kesäisissä olosuhteissa. Superlauantai alkaa naisten ykkössarjalaisten kohtaamisella klo 12, jolloin tälle kaudelle uudistunut ja voimistunut Räpsä kohtaa paikallisvastustaja Ruoveden Pirkat. Mielenkiintoa otteluun tuo se, että Hämeenkyrön Räpsä ja tamperelainen Manse PP yhdistivät voimansa ja perustivat yhteisen naisten edustusjoukkueen ja Superlauantain ottelu on joukkueen ensiesiintyminen yleisön edessä. "Mansen Räpsän" tavoite on olla muutaman vuoden kuluessa yksi Suomen johtavista joukkueista.
RSS ATOM