Ajankohtaista

Koulupesis on Satakunnassa joka vuosi kerännyt kymmeniä kouluja pelaamaan kansallispeliämme. Tänä vuonna Koulupesikseen osallistui yhteensä 56 koulua. Alakoulut ovat osallistuneet tapahtumaan tänäkin vuonna aktiivisimmin 41 koulun voimin. Alakoulujen lopputurnauksessa Raumalla oli mukana kuusi joukkuetta.
Alakoulujen oppilaat ympäri Satakuntaa ja Pirkanmaata näyttivät viime viikolla miten kopittelukisa hoidetaan. Näiden alueiden yhteistulos oli mahtava 6 457 068 koppia!
Perinteinen Tampereen kuntopesis, Sastamalan Kuntopesis sekä uudet Pori-Ulvilan Kuntopesis ja Ylä-Satakunnan Kuntopesis värittävät pesiskesää!
Miljoonia koppeja innosti lapsia kopittelemaan!
Selkeä kesän merkki on bongattu Tampereen Kaupista - Ladies are back! Hämmentävää tässä on se että hitaat hämäläiset aloittivat kautensa ennen porilaisia jotka starttaavat kentille maanantaina.
Pesäkarhut voitti Lukon tiukasti jaksoin 1-0.
Heittäminen on yksi keskeisistä liiketaidoista, jotka opitaan nuorena. Pesäpalloliiton leikkimielinen Miljoonia koppeja -kilpailu rantautuu tänäkin vuonna kouluihin eri puolilla maata ja innostaa yli 50 000 alakoululaista heittoharjoituksiin. – Ei ole väliä, miten heität tai millaisella pallolla, kunhan heität. Suomalaiset tunnetaan maailmalla heittotaidostaan, jota kaikkien pitäisi pyrkiä pitämään yllä, Miljoonia koppeja -projektipäällikkö Sami-Petteri Kivimäki korostaa.
Aurinko paistoi kilpaa pesäpalloilijoiden hymyjen kanssa kun satakuntalaiset Superpesisjoukkueemme aloittivat tämän vuoden taipaleensa pääsarjatasolla
Odottavan aika on pitkä. Tällä kertaa Superpesiksen ystävät saivat kuluttaa 240 päivää ennen kuin herkkua tarjoillaan kaikilla mausteilla. Miesten superpesiskausi avataan tänään viidellä huippuottelulla, joista Kouvola-Sotkamo on valikoitunut Nelonen Pron TV-avaukseksi.
RSS ATOM