Ajankohtaista

Suomensarja lohkofinaalissa paikallistunnelmaa!
Helpolla ei Kankaanpää kuitenkaan lohkovoittoaan napsinut vaan lohkofinaalissa nähtiin todella laadukasta taistelua näiden kahden joukkueen kesken.
Seinäjokelaislähtöinen Sami-Petteri Kivimäki, 27, aloittaa Pesäpalloliiton ja Superpesiksen kilpailupäällikkönä 1. lokakuuta.
Länsi-Suomen parhaat C-junioripesäpalloilijat kisasivat viikonloppuna paremmuudestaan pojissa neljän (Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Suomi, Satakunta ja Varsinais-Suomi) ja tytöissä viiden alueen (Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Suomi, Häme, Satakunta ja Varsinais-Suomi) turnauksessa Tampereella. Poikien ykköseksi ylsi Etelä-Suomi ja tyttöjen Satakunta.
Viiden pesäpallomaakunnan parhaat C-ikäiset tyttö- ja poikajuniorit kohtaavat alueiden All stars –joukkueina Tampereella sunnuntaina. Etelä-Suomen, Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen lisäksi mukana on uutena tulokkaana Etelä-Pohjanmaa.
Loistava pelikeli, herrasmiespeli ja loistavat joukkueet takasivat onnistuneen viikonlopun yli 300:lle osallistuneelle palloilijalle. Miesten mestaruus jäi tällä kertaa Tampereelle ja sekajoukkueiden pysti matkasi Raumalle.
RSS ATOM