Ajankohtaista

Vuosi sitten näihin samoihin aikoihin mietittiin, miten saataisiin pesäpalloilevan Suomi-neidon hameenhelmassa oleva Pirkanmaan kokoinen tumma alue elävöitettyä. Maakunnassa oli tehty töitä pesäpallon eteen, mutta määrätietoiset askeleet olivat puuttuneet tai ainakin väsyneet matkanvarrella. Naispesäpalloilussa on ollut Tampereella perinteitä aivan lähihistoriassakin ja Pirkanmaan vahvat seurat Hämeenkyrö ja Ruovesi pelasivat lähtötilanteessa vuosi sitten naisten ykköspesistä. Tarvittiin siis vain toimiva suunnitelma.
Huippupesäpalloilijan elämä on nykyään entistä lähempänä ympärivuotista harjoittelua. Talvikauden tähtäin on Halli-SM-turnauksissa, joissa ei vain haeta tuntumaa kesän otteluihin, vaan pelataan myös SM-mitaleista.
Kolmekymmentäkuusi E-C ikäistä pesisjunnua pureutui lajinsa saloihin Raumalla järjestettävässä PesisTreeniCampissa maanantaista keskiviikkoon
Pesäpallon vuosivalmennusseminaari kerää nimekkään asiantuntijajoukon Kuortaneelle 29.–30.10. Mukana on tukku alansa ammattilaisia lukkari Hannu Huuskosen, pelinjohtaja Mikko Hylkilän ja etukenttäpelaaja Aki Oravan johdolla. Sokerina pohjalla keskiosumansa salaisuuden paljastaa vuoden pesäpalloilija 2011 Roope Korhonen.
Perinteinen Pesäpalloliiton päätösristeily koko jälleen pesäpalloväen itämeren aalloille palkitsemaan vuoden parhaita toimijoitaan.
Fera järjestää Raumalla E-C-ikäisille (2001-1996 –syntyneet) tytöille PesisTreeniCampin, syyslomaviikolla 43. TreeniCamp alkaa maanantaina 24.10. ja päättyy keskiviikkona 26.10.
Tampereen Kuntopesiksen mestaruudet ratkaitiin Kaupin pesispyhätössä lauantaina 17.9 ja mitalit sekä kauden palkinnot jaettiin iltajuhlassa Ravintola Bricksissä.
Naisten superpesiksen pronssimitalit ovat Porin Pesäkarhujen! Porilaiset voittivat kolmannessa ja ratkaisevassa pronssiottelussa Lappeenrannan jaksoin 1-0 (5-4, 1-1).
Kausi 2011 oli B-tyttöjen Superpesiksessä äärimmäisen jännittävä varsinkin loppupelin osalta. Mitalit ratkesivat kaikki vasta kolmansissa otteluissa.
B-tyttöjen Superpesiksessä pelattiin äärimmäiset tiukat välieräpelit kun Fera ja Pesäkarhut selvittivät keskenään kumpi satakuntalaisista pääsee pelaamaan B-tyttöjen finaalipelejä
RSS ATOM