Ajankohtaista

Menestyksekäs kausi ja suunnitelmallisuus alueen kehittämiseksi houkutteli mukaan yhteistyöhön alueen kolmannen suuren seuran, Ruoveden Pirkat. Konkreettisimmin yhteistyö näkyy yhteisenä isona harjoitusrinkinä. Ringissä on mukana pelaajat molemmista viime vuoden joukkueista sekä B-tyttöjen joukkue, jonka runko koostuu Räpsän ja Pirkkojen junioreista vahvistettuna mm. Ikaalisten ja Parkanon alueen lupauksilla. Naispesäpalloilun yhteistyö kattaa vuonna 2012 koko Pirkanmaan.
Hiihtolomalla voi tehdä muutakin kuin hiihtää. Voi vaikka testata tulevan kauden pelikuviot C-ikäisten turneessa Porissa. Tämä edellyttää että on C-ikäinen... ja pelaa pesistä.
Satakunnan, Etelän Pesiksen ja Varsinais-Suomen Pesiksen D- ikäisten tyttö- ja poikajoukkueiden parhaimmisto kohtaa toisensa yli-alueellisessa sarjassa, jossa kolmessa erillisessä turnauksessa tarjotaan laadukkaita ja oikeantasoisia pelejä joukkueille.
Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen pesisseurojen ja alueiden edustajat kohtasivat pesäpallon 90-vuotisjuhlavuoden Seurat Kiilaan –tapahtumassa Kokemäen Pitkäjärvellä. Paikalla oli kymmenkunta seuraa 25 osallistujan voimin. Kohtaamisen teemana oli viestintä ja markkinointi.
Pelinjohtajat ja valmentajat ovat saaneet oman työnsä tueksi tietokoneohjelman, joka on suunniteltu varta vasten pesäpallon videoanalysointiin. Titanian avulla pelitilanteiden analysointi on entistä helpompaa ja nopeampaa! Ohjelmalla voi luoda helposti vastustajista pelaajakohtaisen videokirjaston tai voi keskittyä vain oman joukkueen peliin. Kaikki tapahtuu ilman videoeditointia!
Valtakunnallista huippulukkaripulaa pyritään Satakunnassa kaventamaan kouluttamalla uusia tulevaisuuden huippulukkareita kolme lauantai-päivää kestävässä koulutuksessa.
Valtakunnallinen Naperoleiri F- ja G-junioreille järjestetään 14.-17.7.2012 Tampereella.
Vielä viime tingassa tehdään huomisen Hitteri-turnauksen aikatauluun yksi muutos.
RSS ATOM