Ajankohtaista

Uusittu JPVT-koulutus polkaistiin käyntiin Ulvilassa 28.-29.1. Yksitoista innokasta junnuvetäjää vietti pari tiivistä koulutuspäivää iloisissa merkeissä.
Yli neljäkymmentä lasta ja nuorta tuli Karhuhalliin ottamaan oppia Marko Nygårdin etenijäkoulutuksesta
Kun Superpesiksen ensimmäinen Halli-SM-turnaus pelataan Oulussa viikon päästä lauantaina, vastaavaa herkkua on tarjolla lajin ystäville seuraavien kuuden viikon ajan. Kalenterissa on vain yksi väliviikko ennen lopputurnauksia.
Lasten ja nuorten liikuntaan ja valmennukseen keskittynyt liikuntaseminaari herätteli tunteita ja kiristi keskustelua Nokian lukion auditoriossa lauantaina.
Pesäpalloliiton johtokunta on päättänyt kokouksessaan leiripassien hinnat kaudelle 2012.
Daniela Tanhua Fera Ry:n puheenjohtajaksi
Ensi kesänä Raumalla pelataan kolmen joukkueen voimin Tyttöjen Superpesiksen alkusarjassa. Edelliskaudella Fera pelasi kahdella joukkueella, kun pelaajalistassa oli silloin 20 B-tyttöä. Tällä kaudella B-ikäisten pelaajamäärä on 29, joten siitä määrästä riittää kahteen joukkueeseen pelaajat. Kun vielä edelliskauden SM-hopea joukkue Nuorisoleiriltä (Fera-96) haluaa kovempia pelejä alkukauteen, niin kolmaskin joukkue saatiin Ferasta mukaan Tyttöjen Superpesikseen.
Tampereen Urheiluakatemia ja siihen kuuluva Pesisakatemia, jonka toiminnasta vastaa Hämeen Pesäpallo ry yhdessä alueen seurojen kanssa, pyrkii takamaan alueella opiskeleville pesäpalloilijoille erinomaiset olosuhteet ja valmennukset. Tavoitteena on, että urheilija voi panostaa sekä opiskeluun, että urheiluun kummankaan osa-alueen kärsimättä.
Alueen edustusjoukkueet valmistautuvat suomensarjaan. Ensi kesäksi MansePP tekee paluun etelälohkoon, joten länsilohkossa jatkavan Ikaalisten kanssa pelatut värikkäät paikallistaistot jäävät pois otteluohjelmasta.
RSS ATOM