Ajankohtaista

Suomen pitkäikäisin yhä pelattava tähdistöottelu sai alkunsa, kun Idän ja Lännen miesjoukkueet kohtasivat Hesperian kentällä Helsingissä 2. lokakuuta 1932. Nyt pesäpallo viettää 90. juhlavuottaan ja arvo-otteluperinne jatkuu hyvävoimaisena. Itä-Länsi-viikonlopun (20.–22.7.) yleisötavoitteeksi on asetettu Sotkamossa viisinumeroinen luku.
Olisiko kiva pelata mutta joukkue ympäriltä puuttuu? Vai onko joukkueessasi tilaa vielä parille pelurille?
Kesä kohisee jo kulman takana ja leirijärjestelyt on polkaistu käyntiin myös Ulvilan alueleirin osalta
Pesäpallo sai näin hienoa jatkoa Raumalaisessa urheilussa. Viime vuonna vastaavassa gaalassa Vuoden Nuoren Urheilijan palkinnonhan pokkasi Lukon Jenna Kammi-Rahnasto (Lapuan Virkiä 2012).
Ole nopea, ilmoittaudu heti!!
Länsi-Suomen Pesiksen väki on siirtynyt uuden sähköpostitoimittajan piiriin.
Kokemäen Kova-Väki järjestää kevätturnauksen D-G-tytöille ja E-pojille vapun jälkeisenä viikonloppuna.
YLE Urheilun uusi makasiiniohjelma Urheilukatu 2 saa pesäpallovieraan tulevan sunnuntain lähetykseensä. Toimittaja Kristiina Kekäläinen ja kuvausryhmä tapasivat Sotkamon Jymyn Toni Kohosen tämän mökillä.
Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikkö myönsi paikallisen seuratoiminnan kehittämiseen miljoonan euron lisätuen. Lisätuella halutaan kehittää vähävaraisten urheiluharrastusmahdollisuuksia sekä luoda uusia ja pysyviä yhteistyömalleja urheiluseurojen, lajien ja urheiluakatemioiden välille.
RSS ATOM