Ajankohtaista

Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen yhteiselle alueleirille Ulvilaan 8.-10.6. on ilmoittautunut jo lähes 30 joukkuetta.
Länsi-Suomen Pesiksen aluesarjan sekä Länsi-Suomen Pesiksen ja Varsinais-Suomen Pesiksen yhteinen alueleiri ovat valmiita ottamaan joukkueita vastaan.
Porissa 13.3. järjestettävässä jojo-koulutuksessa on vielä tilaa! Tule rentoon iltatapahtumaan opettelemaan joukkueenjohtajuuden perusteet.
Länsi-Suomen Pesiksen etusivulle, vasempaan laitaan "pikalinkit" kohtaa tulee suora linkki molempiin ilmoittautumisiin.
Olethan mukana sähköpostilistalla? Ellet, ilmoita sähköpostisi osoitteeseen inga.arnfors@lansisuomenpesis.fi niin lisätään sinut listalle.
4 C-poikajoukkuetta pelaa tänään Karhuhallissa hiihtoloman ajankuluksi reeniturnauksen.
C-tytöt ottavat toisistaan mittaa Karhuhallissa
Karhuhallissa pelataan hiihtoloman kunniaksi C-junnujen turnaukset tiistaina ja keskiviikkona.
Ensimmäiset viralliset pesäpallon sarjaottelut pelattiin 90 vuotta sitten kaudella 1922. Lauri ”Tahko” Pihkalan kehitystyön tuloksena oli syntynyt varta vasten suomalaisille räätälöity kansallispeli, joka yhdisti monipuolisen liikunnan taktiseen osaamiseen ja strategiseen ajatteluun. Yksi kaikkien aikojen suomalaisista innovaatioista on jo 90 vuoden ikään yltänyt menestystarina, jonka menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat läsnä arvokkaissa juhlissa Jyväskylässä 24. marraskuuta.
Mukaan Manse PP:n (13.2.2012)
RSS ATOM