Ajankohtaista

Feran B1-tytöt puolustaa Halli-SM kultaa. Turnaus alkaa 24.3 9.00 Fera-KaMa pelillä.
Kun alueleirin alkuun on 79 päivää, ovat ilmoittautumiset jo hyvällä mallilla.
Kesä kohisee jo kovaa vauhtia kohti, joten on aika miettiä tulevia kuntopesis mittelöitä!
Miesten Superpesiksen hallimestaruus on kuuden kauppa. Sotkamo, Vimpeli, Kouvola, Kankaanpää, Raahe ja Koskenkorva etenivät alkuturnauksista odotetusti jatkoon. Halliturnausten profiilinnousun myötä tuloksia ei kannata vähätellä, sillä kolmen edellisen kauden mestari on voittanut syksyllä tuplan.
Länsi-Suomen Pesiksen aluesarjaan ilmoittaudutaan maaliskuun loppuun mennessä
Alueleirille Ulvilaan on tullut jo lähes 40 ilmoittautumista, eli herätkäähän loputkin joukkueet ja laittakaa ilmoa sisään!
Kankaanpään Maila ja Kankaanpään Yhteislyseo aloittavat yhteistyön tulevana syksynä, kun paikkakunnalle perustetaan toisen asteen opiskelijoille tarkoitettu pesäpallolinja.
Vuoden 2012 seuratoiminnan kehittämistuen hakuaika päättyy 15.3. Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämää tukea myönnetään lasten ja nuorten urheiluun sekä aikuisten terveyttä edistävään liikuntaan. Tukea voivat hakea kaikki rekisteröityneet urheiluseurat osoitteessa www.seuratuki.fi. Erityisesti vähävaraisten harrastusmahdollisuuksien kehittämiseen ja urheiluakatemiayhteistyöhön toivotaan lisää laadukkaita hakemuksia.
RSS ATOM