Ajankohtaista

Hämeen Pesäpallotuomarit ry. järjestää D-F-tason tuomarikoulukset Hämeen alueella huhtikuussa 2012.
Keväinen kopittelukisa villitsee taas toukokuussa alakoulujen pihoja. Koppikisalla lisätään lasten omatoimista liikkumista ja aktiivista välituntiliikuntaa. Samalla luodaan koulu- ja luokkahenkeä. Kisan palkintojen myötä parannetaan koulujen liikuntavälineitä. Tavoitteena on myös lehden lukemisen aktivoiminen lasten keskuudessa.
Ulvilan alueleiriä odotellessa voit fiilistellä viime kesän Ylöjärven leirin kuvilla Länsi-Suomen Pesiksen facebook-sivulla
Pesäpallon juhlavuoden kunniaksi on Suomen Urheilumuseo koonnut näyttelyn teemalla ”Merkki päällä – pesäpallo 90 vuotta”. Näyttely on esillä Urheilumuseolla ajalla 24.4-26.8.
14.-15.4. Hämeenkyrössä kuhisee!
Tuomarien määrän laskemiseen on herätty ympäri Suomen ja asian eteen on alettu tekemään töitä myös Satakunnassa
Raumalla pelattiin 24.-25.3. B-tyttöjen halli-SM:n lopputurnaus jossa oli mukana Suomen 8 tämän hetken parasta B-tyttöjoukkuetta. Satakunta oli hienosti edustettuna 3 joukkueen voimin. Feran lisäksi satakuntalaisia joukkueita olivat KaMa ja Pesäkarhut
Tampereen Kuntopesis ja Harrastepesiksen SM-turnauksen ilmoittautuminen avattu
Tuomareina toimivat juniorit ovat aina olleet pesäpallon ylpeys. Jo pienestä asti juniorit oppivat peliä sekä pelaajina että tuomareina. Viime vuosina juniorituomareiden määrä on kuitenkin laskenut.
RSS ATOM