Ajankohtaista

Kulunut kesä on ollut myös harrastepuolella erittäin vilkas. Pori-Ulvila kuntopesis sarjassa pelasi jälleen 18 joukkuetta ja Tampereen kuntopesiksessä jopa 38 joukkuetta! Tähän kun lisätään vielä Tampereella pelattava Harrastepesiksen SM-kisat joka veti tänä vuonna 21 joukkuetta, voidaan todeta että pesis on myös kuntoilijalle kiinnostava laji.
Pesiskausi lähenee loppuaan ja parhaat pelit ovat käynnissä NYT! On siis aika suunnata kentille sillä PESIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ!!
Satakunta näytti selkeästi kaapin paikan C-ikäisten maakuntajoukkueiden kohdatessa sunnuntaina Tampereella. Sekä pojat että tytöt olivat murskaavan ylivoimaisia. Etelä-Suomen joukkueet kukistivat myös Varsinais-Suomen, joka jäi ilman voittoja Kaupin pesispyhätössä.
Pesiskesän kohokohdat, valtakunnalliset leirit on taas saatu päätökseen. Pelaajille leireistä jäi iso kasa muistoja, uusia kavereita, onnistumisen elämyksiä ja hetkiä joita muistellessa jaksaa taas yhden pitkä talvikauden harjoittelun.
Satakunta, Etelä ja Varsinais-Suomi järjestivät yhdessä ylialueellisen sarjan jossa alueiden kovimmat D-joukkueet saivat hyviä pelejä kesän aikana. Kolmen turnauksen mittainen sarja saatiin päätökseen menneenä viikonloppuna Varsinais-Suomessa.
Hämeen Pesäpallotuomarit toivottaa kaikki Suomen tuomarikerhot tervetulleiksi perinteiseen tuomareiden turnaukseen. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä turnaussivuilla.
Länsi-Suomen Pesiksen aluesarjoissa käynnistettiin Kentän käytöspoliisi-toiminta tänä keväänä. Nuorisotuomareita tukeva ja selustan turvaava KEKE tulee löytyä jokaisesta junioriottelusta Satakunnan ja Hämeen alueella.
Hanskat naulaan -risteily, Lemmenlaiva, pesiskauden päätösristeily – pesäpalloväen yhteinen kauden päätöstapahtuma tunnetaan yli 30 vuoden takaa monilla eri nimillä. Sisältö on kuitenkin pysynyt samana: hauskanpitoa, ystävyyttä, palkitsemisia, jälkipelejä, iloista irrottelua ja ennen kaikkea Meidän Pesistä.
KaMan naisten ja UP-V:n miesten menestys tuottaa kunniaa myös yksittäisille pelaajille
RSS ATOM