Ajankohtaista

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) toteuttama Terveys 2011 -tutkimus antaa myönteisen viestin suomalaisten hyvinvoinnin kehittymisestä viimeisten 10 vuoden aikana. Varsinkin ikäihmisten oikeansuuntaiset tulokset ilahduttavat.
Pesäpallo on nykyään entistä voimakkaammin ympärivuotinen laji. Superpesisjoukkueet ovat aloittaneet harjoittelun lokakuulla ja valmistautuvat parhaillaan ensimmäiseen välietappiinsa, helmi-maaliskuun Halli-SM-turnauksiin.
Pesäpalloliiton johtokunta on tehnyt päätöksen etukaaren ottamisesta käyttöön kaikissa D-tyttöjen virallisissa otteluissa.
Pelaajapankista voi etsiä joukkueeseen pelaajia tai pelaajalle joukkuetta.
Pesäpallokauden parhaat on palkittu perinteisellä kauden päätösristeilyllä laivantäyteisen yleisön edessä. Vuoden pesäpalloilijoiksi arvostettiin kasvattajaseuroissaan pelanneet Lapuan Emmi Viitala ja Hyvinkään Juha Korhonen.
Pesäpalloliiton nuorisopäälliköllä Jari Malisella on aihetta tyytyväisyyteen. Valtakunnallisten leirien kesä oli jälleen onnistunut. Neljälle leirille osallistui 350 joukkuetta, lunastettujen leiripassien määrä nousi, tuomareita oli mukana ennätysmäärä ja uusi tulospalveluohjelma keräsi kiitosta.
Pesäpallon vuosivalmennusseminaari kokoontuu Tampereella 27.–28.10. Tilaisuudessa julkaistaan virallisesti pesäpallon pelaajapolku, jonka eri vaiheita käydään läpi asiantuntijoiden johdolla. Viikonloppu sisältää painavaa asiaa niin yleistaidoista kuin lajitaidoistakin.
RSS ATOM