Ajankohtaista

Hitteri-turnaus katkaisi jälleen mukavasti junioreiden kovan talviharjoittelujakson.
Kankaanpäässä toimii siten rinnakkain kaksi pesäpalloon erikoistunutta seuraa, Mailajuniorit ry ja perinteinen Kankaanpään Maila ry, jotka ovat toisistaan riippumattomia itsenäisiä yhdistyksiä. Mahdollisesta yhteistyön sisällöstä seurojen välillä neuvotellaan parhaillaan.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on julkaissut ohjeet seuratuen hakemiseksi. Tukipotti on yhteensä 3,85 miljoonan euron suuruinen eli kasvua edelliseen vuoteen on huimat 156,7 prosenttia. Kaikki seurat voivat anoa tukea, mutta hakukriteereissä painotetaan päätoimisen tai osa-aikaisen työntekijän palkkausta.
Superpesis Oy:n hallitus on nimittänyt turkulaisen Jussi Pyysalon, 37, pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävän osakeyhtiön toimitusjohtajaksi 11.2. alkaen.
Pesäpallon maakuntayhdistykset kokoontuivat suunnittelupäiville Tampereen Varalaan perjantaina ja lauantaina.
Pesäpalloliiton johtokunta on nimittänyt lajin kurinpitopäälliköksi helsinkiläisen Tapio Rantalan, 35. Kurinpitopäällikön toimialue kattaa Superpesiksen sekä kaikki liittojohtoiset sarjat.
Vaikka ulkona paukkuu pakkanen ja piikkareiden sijasta jaloista löytyy sukset, on aika alkaa miettiä tulevaa kesää ja varsinkin sen päätapahtumaa – PESISLEIRIÄ!
Onhan joukkueesi ilmoittautunut jo ILMAISEEN pelipäivään?
RSS ATOM