Ajankohtaista

Länsi-Suomen pesiksen aluesarjan ilmoittautuminen päättyi eilen. Ilmoittautuneita joukkueita on kaikkiaan hienot 74. Sarjaohjelmien rakentaminen alkaa nyt ja ohjelmat pyritään saamaan valmiiksi ennen pääsiäistä. Sarjat käynnistyvät toukokuun alussa ja päättyvät syyskuun alussa.
Nyt kaikki hoitamaan koulutukset kuntoon kesän leirejä ja aluesarjaa varten! Ulvilan Yhteiskoululla pidetään alueemme kevään viimeinen PML-koulutus lauantaina 12.4.2014.
Hämeen Pesäpallo ry ja Hämeen Pesäpallotuomarit ry viettivät yhteisiä 20-vuotissyntymäpäiväjuhliaan lauantaina 22. maaliskuuta 2014 Tampereella. Juhlatunnelmasta nautti lähes 70 hengen joukko koostuen alueen pesäpalloväestä sekä muualta Suomesta onnittelemaan tulleista.
Perinteinen Junnupalaveri pidetään sunnuntaina 13.4.2014 klo 12 alkaen hotelli Kantrissa Kankaanpäässä.
Suomen Lentopalloliitto ja Pesäpalloliitto aloittavat valtakunnallisen Yhteiset Pallot hankkeen tänä vuonna. Alkuvalmistelut on tehty Lentopalloliiton toimitusjohtajan Hanna Iiskola-Kesosen ja Pesäpalloliiton toiminnanjohtajan Arto Ojaniemen toimesta. Pesäpallon puolella alueiden vastuuhenkilöt kokoontuvat to 20.3. Varalaan sopimaan jatkotoimista.
Kauden avausottelu (11.3.2014)
Kauden avausottelu pelataan sunnuntaina 27.4 klo 16.00 alkaen Ulvilan Pesäpallostadionilla. Pelissä kohtaavat Ulvilan Pesä-Veikkojen ja Kankaanpään Mailan miesten edustusjoukkueet.
Tulevana viikonloppuna pelataan Rauman talviharjoitteluhallissa naisten Halli-SM-lopputurnaus. Pelit alkavat lauantaina klo 10.00 ja loppuottelu pelataan sunnuntaina klo 15.00 alkaen.
Naisten Superpesiksessä nähdään kaudella 2014 ottelutapahtuma, jonka kaltaista ei ole aiemmin ainakaan pesäpallon pääsarjatasolla toteutettu. Rauman Lukko ja Viinijärven Urheilijat kohtaavat toisensa maanantaina 26.5. keskellä päivää kello 12.00 alkaen. Otteluun saapuu yli tuhat koululaista.
RSS ATOM